Over ons

Vier vrijblijvende offertes aanvragen voor een schildersbedrijf

SalesWizard BV, specialist in online marketing, heeft in al haar jaren een groot netwerk aan bedrijven opgebouwd. Dit deed ons in 2011 besluiten de onafhankelijke vergelijkingswebsite Schilderbedrijf-Offerte op te richten. Hiermee kunnen we iedereen aan het juiste schildersbedrijf koppelen. Inmiddels weten al duizenden tevreden klanten dat ze via onze website in één keer 4 vrijblijvende offertes kunnen aanvragen. Dit aantal is genoeg om met elkaar te vergelijken en zodoende het ideale schildersbedrijf voor uw klus te vinden. Kortom, vul uw gegevens in, klik op ‘offertes aanvragen’, start met het vergelijken en u heeft uw gewenste schildersbedrijf gevonden!

Ontvang de beste offertes om met elkaar te vergelijken

Ons doel? De vraag naar en het aanbod van schildersbedrijven dichterbij elkaar brengen. Wij weten als geen ander hoe ontzettend veel schildersbedrijven er bestaan in Nederland. Ook beseffen wij heel goed dat het ene schildersbedrijf uitermate geschikt is voor de ene klus, maar het andere schildersbedrijf juist weer voor de andere. Om het u eenvoudiger te maken, hebben wij een systeem ontwikkeld dat al dit zoekwerk alvast voor u verzorgt. Zo wordt het aanvragen van enkele offertes zeer eenvoudig. Geef uw wensen aan, klik op ‘offertes aanvragen’ en ontvang 4 vrijblijvende offertes. Het enige dat u nog hoeft te doen, is deze met elkaar vergelijken en uw favoriet hieruit selecteren!

Laat ons onafhankelijk de beste offertes voor u aanvragen

Heeft u vraagtekens bij de onafhankelijkheid van ons systeem? Dat is nergens voor nodig. Het enige dat wij doen, is ervoor zorgen dat u eenvoudig, snel en zonder gedoe offertes van schildersbedrijven kunt aanvragen. Uiteraard hebben wij in onze selectie wel alleen maar betrouwbare, kwalitatieve en bewezen schildersbedrijven opgenomen. U ontvangt via ons systeem dus geen offerte van een schildersbedrijf dat haar afspraken niet nakomt, met nadelige financiële verrassingen achteraf op de proppen komt of bij louche zaken betrokken is. Tegelijkertijd hanteert ons systeem geen voorkeurselectie. Het is puur de inhoud van uw aanvraag waar ons systeem de 4 best passende schildersbedrijven op selecteert. En doordat wij de offertes voor u aanvragen, hoeft u deze alleen nog maar met elkaar te vergelijken.

Benader ons voor meer informatie

Heeft u vragen over hoe wij offertes van schildersbedrijven voor u aanvragen? Bel direct naar 026-2022085 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wilt u advies over hoe u het beste de offertes met elkaar kunt vergelijken? Laat ons u uitleggen hoe een offerte van een schildersbedrijf is opgesteld. Dan ontdekt u precies op welke punten u het ene schildersbedrijf het best met de andere kunt vergelijken.